Ondersteunend personeel

Christine Vaneylen

Directeur
christine.vaneylen@ksdiest.be
.

Anja Huysmans

Administratief medewerker
basisschool.vz@ksdiest.be
.

Annicq Vandendries

beleidsmedewerker / zorgcoördinator KS
annicq.vandendries@ksdiest.be
Wie goed kijkt, ziet elke dag iets moois.
“Als er iets is dat ik kinderen wil meegeven, dan is het dat ze oog blijven hebben voor al het mooie dat ons in deze wereld omringt. Waarom ik dat zo belangrijk vind? Omdat er zoveel kracht uitgaat van het positieve te willen zien, te benoemen en aan te moedigen. Ik maak er dan ook een gewoonte van om positief gedrag dat ik bij kleuters opmerk, in de verf te zetten. Je zou ervan versteld staan hoe aanstekelijk dat werkt.”

Soraja Dries

zorgcoördinator 1,2,3 lj
soraja.dries@ksdiest.be
Alle kinderen worden sterren als we ze laten stralen!
We willen de talenten en aanleg bij ieder kind herkennen, stimuleren en vergroten. Bij iedereen proberen we het beste naar boven te halen. Kunnen stralen maakt kinderen blij, gelukkig, flexibel, geeft energie. Ze krijgen ZIN in LEREN, ZIN in LEVEN. Zo wordt er een belangrijk fundament voor hun toekomst gelegd.
Ellen Clerx

Ellen Clerx

Zorgcoördinator LS Bovenbouw / co-teacher
ellen.clerx@ksdiest.be
Positief denken zorgt voor positieve energie.
“Al als jong meisje wilde ik juf worden. Ik vind het nu eenmaal prachtig om met kinderen om te gaan en hen dingen bij te brengen. Ik besteed veel aandacht aan het creëren van een positieve sfeer in de klas. Op die manier ontstaat er positieve energie en zijn leerlingen meer geneigd om het beste van zichzelf te geven. Ik probeer me zoveel mogelijk in de schoenen van m’n leerlingen te plaatsen. Het helpt me om de dingen uit te leggen op een manier die zij begrijpen.”

Freek Deferme

Preventieadviseur
freek.deferme@ksdiest.be
.