Stapsgewijs vooruit

Sla je vleugels uit

Tussen je 6 en 12 jaar spelen zich zes belangrijke jaren af. Het zijn zes jaren waarin je leert lezen, schrijven en rekenen. Waarin je de wondere wereld rondom jou beetje per beetje leert begrijpen via vakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis, biologie, verkeersopvoeding, ... en waarin je je eerste stappen zet om de Franse taal te leren. Kortom, het zijn zes cruciale jaren waarin je de basis legt voor later.

Hoe kunnen wij je helpen om van deze doorslaggevende jaren een boeiende en geslaagde ervaring te maken? Door jouw talenten en persoonlijksheidsvorming centraal te stellen in alles wat we doen. Vandaar dat wij in de eerste plaats een school willen vormen waar jij je thuis voelt. Een plek waar jij je geborgen voelt, is nu eenmaal het beste kader om kennis op te doen, inzichten te verwerven en vaardigheden te ontwikkelen.

Omdat elk kind uniek is, gaat ons leerkrachtenteam voor een gepersonaliseerde benadering. Een wat moeilijk begrip om aan te geven dat ze vertrekken vanuit wie jij bent en wat jij kan. Eigenlijk kan je hen vergelijken met een coach. Iemand die je sterke vleugels geeft zodat je stapsgewijs kan groeien en de uitdagingen die je onderweg tegenkomt, met vertrouwen kan aangaan.

Vogels VOORZ